Kwaliteit

Het leveren van topkwaliteit is voor ons belangrijk. Daarom produceren en ontwikkelen we onze producten zelf. Dit doen we met duurzame methoden en zonder enige vorm van arbeidsuitbuiting. We selecteren onze materialen en leveranciers met de grootste zorgvuldigheid. Alle producten worden stuk voor stuk gecontroleerd en getest, voordat deze ons bedrijf verlaten. Zo zorgen wij ervoor dat u de kwaliteit krijgt waar u naar zoekt.

Gebruik onze ervaring en expertise om producten van topkwaliteit te produceren!

Bauke Krop

Kwaliteit is een manier van leven

We helpen onze klanten met op maat gesneden oplossingen. Wij maken het product zo dat het naadloos aansluit op de noodzakelijke certificering en eisen. Wij onderhouden goed contact met de belangrijkste keuringsinstanties. Op deze manier kunnen wij de Europese (EN), Amerikaanse (UL) en Canadese (CSA) certificering bieden of u helpen deze te krijgen. Uiteraard ondersteunen wij u ook bij het behalen van de certificeringen van uw voorkeur.

Kwaliteit heeft hoge prioriteit binnen onze organisatie. Tasseron is gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 norm. Op basis daarvan hebben wij ons kwaliteitsmanagementsysteem opgezet. Dit helpt ons de beste kwaliteit te leveren.

Sinds 1920 bieden wij de best mogelijke service. Ontdek hoe we uw onderneming van dienst kunnen zijn.
Neem contact met ons op